Informatiebeveiliging voor uw gemeente

Informatiebeveiliging neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen overheden. De laatste jaren zijn dataverkeer en dataopslag fors toegenomen. Dat is gepaard gegaan met veel privacygevoelige gegevens zoals persoonsgegevens en financiële cijfers. Als gemeente wilt u al deze informatie op een zorgvuldige wijze opslaan en beveiligen. Belangrijke informatie beveiligen is mogelijk met de producten en/of diensten van Quarant.

Voorkom dat gegevens op straat komen te liggen

Quarant is specialist in het beveiligen van al uw belangrijke informatie. Kijk voor informatie hierover op quarant.nl. Als persoonsgegevens of financiële gegevens op straat komen te liggen, riskeert u een forse boete van de overheid. Natuurlijk wilt u dit voorkomen. Bovendien wilt u ook niet dat medewerkers onnodig toegang krijgen tot informatie waar ze geen recht op hebben. Zorg daarom dat uw informatiebeveiliging in orde is.

Maak een afspraak
Wilt u een beroep doen op de diensten van Quarant? Dan kunt u als gemeente natuurlijk altijd een afspraak inplannen met een specialist. Tijdens dit gesprek inventariseert u wat de wensen zijn en ontdekt u welke hulp een specialist uw gemeente kan bieden. Bij Quarant bent u altijd verzekerd van kwaliteit en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de informatiebeveiliging van uw gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>