De meerwaarde van Patriot-Act voor uw veiligheid

Terrorisme dreigingen nemen in rap tempo toe en dat vraagt om een betere samenwerking tussen overheden en beveiligingsdiensten. Om sneller toegang te krijgen tot gegevens van vermeende terroristen of verdachte personen, kan men gebruikmaken van Patriot-Act. Toch wilt u niet altijd dat informatie zomaar voor iedereen beschikbaar is. In een tijd waarin informatie en kennis veel gedeeld worden met elkaar, is het belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Wat is de bedoeling van Patriot-Act?
Patriot-Act wil zeggen dat veiligheidsdiensten informatie mogen opvragen bij gemeentes om terroristische aanslagen te voorkomen. Het is een dienst uit Amerika die afgelopen jaren veel kritiek heeft gekregen. Quarant is een bedrijf dat zich veelal richt op overheidsinstanties en u helpt om hier goed mee te gaan. Neem eens een kijkje op quarant.nl om de mogelijkheden voor uw organisatie te bekijken.

Hoe geeft u dit het beste vorm?
U kunt een beroep doen op de service van Quarant om informatievoorziening en de beveiliging van persoonsgegevens op de juiste wijze vorm te geven. Zo kan er bijvoorbeeld een afspraak worden gemaakt met een adviseur die u kan helpen om hiermee op een effectieve manier aan de slag te gaan. Natuurlijk kunt u ook eerst een bezoek aan de website brengen om meer informatie in te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>